lunes, 28 de julio de 2014

Petits canvis => grans canvis (3)

No hi ha diners, diuen, per a fer grans obres - però de vegades, no fa falta gaire diners per a usar l'imaginació i fer canvis petits a la ciutat. Canvis que ho farien molt més fàcil moure's-en en bicicleta. Si en teniu idees i ens els voleu fer arribar, juntament amb fotos si cal, els podem penjar aquí al blog (si voleu) i portar-los als ajuntaments locals per a que els estudien. Els podeu enviar a memocenbici@gmail.com  Gràcies! Aqui va proposta no. 3que ens ha arribat....

 Els carrils bici passen pel costat de l'escola d'El Temple a Tortosa i l'escola de Roquetes. A les hores d'entrada i sortida, alguns pares sovint aparquen els seus cotxes dins dels carrils amb l'argument que "tenen pressa" i "només són 2 minuts". Però si són els 2 minuts (que normalment són 10) que tu hi vols passar? Igual que els que aparquen "un moment" damunt del pas de vianants creant perill pels que no ens assentem en terra esperant que torni el conductor. Tot aixo de vegades amb la presencia d'un agent de la policia a poca distancia, però semlba ser que hem d'estar tolerants amb els conductors (proveu de aparcar la bici al mig de la Avinguda Generalitat "només 2 minuts", a veure que passa...).
Proposo que els pares aprenem a ser més respectuosos amb els altres usuaris de la via publica, ciclistes, vianants etc i que mirem als voltants perquè normalment hi ha molts llocs per a aparcar bé dins un radi de 5 minuts de l'escola. I també proposo que la policia actue i acabem amb aquesta tolerancia que l'unic que fa és posar en perill els ciclistes i vianants.

No hay comentarios:

Publicar un comentario